Olga almás
Na ez az a recept amit az eredeti recepthez képest kissé átalakítottam, egyszerűsítettem, a végeredmény ugyanaz, csak a pudingpor használatával egyszerűsítve lett lényegesen.
4
almát megpucoltam, lereszeltem nagy lyukú reszelőn. Adtam hozzá 2 ek
cukrot, 1 citrom levét, 2 kk fahéjat. Ezt elteríted egy sütőpapíros
tepsiben.
6 tojásból piskótát keversz. A felét az almára öntöd, a
másik felébe kakaót keversz, ezt úgy öntöd a fehér tésztára, hogy
márványos legyen. Légkeveréssel 180 fokon tűpróbáig sütöd.
Amikor megsült tálcára borítod és lehúzod a sütőpapírt. Amíg hűl elkészíted a krémet.
3dl tejet 1 cs vaníliás pudingporral kifőzöl. Hagyod hűlni. 1 kocka
szoba hőmérsékletű rámát vagy vénusz vaníliás sütőmargarint
habosra keversz 15- 20 dkg porcukorral, hozzáadsz egy fél vanília aromát
és ha kihűlt a pudingot is. Sima egynemű krémet keversz. Ezt rákened a
piskóta almás részére. A tetejére gőz fölött csokit olvasztasz, pici olajjal finomítod.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése