Hozzávalók
kb 15 szelet
Tészta:
- 1db tojás
- 1/2 bögre cukor
- 1/2 bögre tej
- 1/4 bögre étolaj
- 1,2 bögre liszt
- 1cs vaníliás cukor
- 1/2cs sütőpor
Krém:
- 20 dkg sütőmargarin
- 20 dkg porcukor
- 3,5 dl citromlé (üveges)
- 2 cs vaníliás főzős pudingpor
A tetejére:
-ízlés szerint kókuszreszelék
- 1db tojás
- 1/2 bögre cukor
- 1/2 bögre tej
- 1/4 bögre étolaj
- 1,2 bögre liszt
- 1cs vaníliás cukor
- 1/2cs sütőpor
Krém:
- 20 dkg sütőmargarin
- 20 dkg porcukor
- 3,5 dl citromlé (üveges)
- 2 cs vaníliás főzős pudingpor
A tetejére:
-ízlés szerint kókuszreszelék
Elkészítés:
1. A tészta hozzávalóit egy tálban csomómentesre keverjük. Kikent, kilisztezett tepsibe simítjuk. Hőlégkeveréssel, előmelegített sütőben 160- 170 fokon kb. 25- 30 percig sütjük. Tűpróba! Ha megsült, hagyjuk kihűlni.
1. A tészta hozzávalóit egy tálban csomómentesre keverjük. Kikent, kilisztezett tepsibe simítjuk. Hőlégkeveréssel, előmelegített sütőben 160- 170 fokon kb. 25- 30 percig sütjük. Tűpróba! Ha megsült, hagyjuk kihűlni.
2. A krémhez sűrűre főzzük a citromlevet a pudingporral. Ezt is hagyjuk kihűlni.
3. Szoba hőmérsékletű sütőmargarint robotgéppel habosra keverünk és a kihűlt
citromos pudingos krémmel szépen habosra, légiesre keverjük nagy
fordulatszámon.. Ha kihűlt a tészta, rákenjük szép egyenletesen. A
tetejét megszórjuk tetszés szerint kókuszreszelékkel.


Megjegyzések
Megjegyzés küldése