Limonádé




 

Hozzávalók

kb 15 szelet
Tészta:
- 1db
tojás
- 1/2 bögre
cukor
- 1/2 bögre
tej
- 1/4 bögre étolaj
- 1,2 bögre liszt
- 1cs
vaníliás cukor
- 1/2cs sütőpor
Krém:

- 20 dkg
sütőmargarin
- 20 dkg
porcukor 
- 3,5 dl citromlé (üveges)
- 2 cs vaníliás főzős pudingpor
A tetejére:

-ízlés szerint kókuszreszelék 
 
 Elkészítés:
1. A tészta hozzávalóit egy tálban csomómentesre keverjük. Kikent, kilisztezett tepsibe simítjuk. Hőlégkeveréssel, előmelegített sütőben 160- 170 fokon kb. 25- 30 percig sütjük. Tűpróba! Ha megsült, hagyjuk kihűlni.
 
2.  A krémhez sűrűre főzzük a citromlevet a pudingporral. Ezt is hagyjuk kihűlni.
 
3.  Szoba hőmérsékletű sütőmargarint robotgéppel habosra keverünk és a kihűlt citromos pudingos krémmel szépen habosra, légiesre keverjük nagy fordulatszámon.. Ha kihűlt a tészta, rákenjük szép egyenletesen. A tetejét megszórjuk tetszés szerint kókuszreszelékkel.

Megjegyzések