Hozzávalók: 4 személyre
- 1kg csirkemell
- 2 nagyobb hagyma
- 1/2 kg francia saláta vegyes zöldségkeverék
- 2-3 nagyobb krumpli
- Fűszerek: só, bors, ételízesítő, kakukkfű, metélőhagyma, szerecsendió
- Kevés olaj
- Ízlés szerint reszelt trappista vagy füstölt sajt
Elkészítés:
- A csirkemellet megmossuk, felcsíkozzuk nem túl hosszú csíkokra, kevés olajon fehéredésig pároljuk. Befűszerezzük.
- Hozzáadjuk a v egyeszöldséget, némi vizet. Fedőt rakunk rá, had párolódjon.
- Megpucoljuk a krumplit és nagyobb kockára vágjuk, hozzáadjuk a húsos zöldséghez.
- Megpucoljuk a hagymát és azt is nagy kockára vágjuk, ezt adjuk hozzá utoljára.
- Amikor a hús, a zöldségek és a krumpli is puhára párolódott készen vagyunk.
- Tálalás előtt még forrón megszórjuk a reszelt sajttal.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Azért szeretem ezt a receptet, mert nagyon könnyű elkészíteni, pár hozzávalóból áll csak, és gyorsan megvan, azonkívül elég laktató. Akár munka után is kitűnő vacsora egy család számára is.

Megjegyzések
Megjegyzés küldése